Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Spot repair

Helaas, heb u zomaar een kleine schade aan de bumper, spiegelkap of spatbord. Een spotrepair of uitdeuken zonder spuiten biedt uitkomst.
Schadeherstel Lemmer heeft en een aantal mogelijkheden als spot repair of uitdeuken zonder spuiten om die kleine irritante schades voordelig te herstellen. Het alternatief voor vervangen van dure onderdelen; kunststof of polyester reparatie met lassen. Bumpers beschadigen helaas regelmatig, een nieuwe bumper is kostbaar. Plaatselijk herstellen is dan de voordelige oplossing. Met uitdeuken zonder spuiten is een deukje zonder lakbeschadiging mooi en voordelig repareren. Vraag ons naar de mogelijkheden.
De kunst van een lassen reparatie van kunststof of polyester onderdelen als bumpers, spoiler of een side skirts beheersen de vakmensen zeer goed, dit bespaart u tijd en reparatie kosten. Het in topconditie houden van de auto of bus is voor ons dagelijkse werk.

Noodzakelijk voor het behouden van de waarden en voorkomt roest!

Als u foto’s maakt van het beschadigde (onder)delen en via de WhatsApp nr. 0514 533 523 toestuurt, dan geven wij u de prijs voor de spot repair of uitdeuken zonder spuiten. Ook kunt u foto’s mailen of bellen op 0514 533 523
Goedkoop & milieu vriendelijk uitdeuken!

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!