Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Lease inleveren

De (private) lease auto of bus inleveren, met de ‘lease inlever check’ kan dat ook zonder een naheffing te krijgen.
De auto wordt na de lease periode ingeleverd. Als er een beschadiging worden geconstateerd anders dan ‘normale slijtage’ moet er worden bijbetaald. Een hoge ‘naheffing’ op kleine gebruiksschade zo noemen ze dat. Schade Herstel Lemmer heeft de ‘lease inlever check’, zodat u geen onverwachte naheffing krijgt. De bumper met schaafkrassen, spiegelkap, een deukje in de deur of steenslag aan de motorkap, het is allemaal eenvoudig en voordelig op te lossen. Voorkomen is beter dan bijbetalen, de kosten van een ‘spot repair’ of ‘uitdeuken zonder spuiten’ zijn bij ons voordeliger dan de reparatie door de lease maatschappij.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons voor advies en voorkom nare kostbare verrassingen.
WhatsApp of bel ons op nummer 0514 533 523

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!