Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Schadegarant

Bent u hebt schade en bent verzekerd bij een van de veertien Schadegarant verzekeringsmaatschappijen. Schade Herstel Lemmer staat namens de Schadegarant klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Wij zijn de partner van Schadegarant voor de zuidwesthoek van Friesland en Noordoost polder. De gratis leenauto staat voor u klaar, we repareren uw auto of bus zo snel mogelijk en met het laagste eigen risico. De expertise en de financiĆ«le afwikkeling regelen we direct met uw verzekeringsmaatschappij. De reparatie wordt uitgevoerd met het 4 jaar Focwa garantiebewijs. 
U kunt ons bellen: 0514 533 523 of Whats App ons op 06 30 621 432

Deelnemende verzekeringsmaatschappijen:
ABN AMRO, MS Amlin Insurance SE, Ansvar Verzekeringsmaatschappij NV, ASR Verzekeringen, NV Verzekering Maatschappij De Burcht, De Goudse Verzekeringen, De Zeeuwse verzekeringen, Mercurius Verzekeringen N.V., Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., nowGo, OHRA, Onderlinge Verzekeringmaatschappij SOM U.A., Reaal Verzekeringen, TVM Verzekeringen
.

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!