Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Schade-garant

Hebt u schade en bent verzekerd bij één van de veertien Schadegarant verzekeringsmaatschappijen.
Schade Herstel Lemmer staat namens Schadegarant klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Voor de zuidwesthoek van Friesland en Noordoost polder zijn wij de partner van Schadegarant. Als schadegarant verzekerde ontvangt u een gratis leenauto, we repareren uw auto of bus zo snel mogelijk zonder of met het laagste eigen risico. De expertise en financiële afwikkeling handelen we direct af met Schadegarant.
De reparatie wordt uitgevoerd met het 4 jaar Focwa garantiecertificaat.
WhatsApp of bellen ons op nummer 0514 533 523

Deelnemende verzekeringsmaatschappijen:
ABN AMRO, MS Amlin Insurance SE, Ansvar Verzekeringsmaatschappij NV, ASR Verzekeringen, NV Verzekering Maatschappij De Burcht, De Goudse Verzekeringen, De Zeeuwse verzekeringen, Mercurius Verzekeringen N.V., Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., nowGo, OHRA, Onderlinge Verzekeringmaatschappij SOM U.A., Reaal Verzekeringen, TVM Verzekeringen
.

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Jan van den Ende,

Onze ventilator in de camper ging stuk. Hier wen nieuwe ventilator gekocht een nieuw model uit Amerika en......Helemaal om wat een perfect ding zeg. Het monteren van de ventilator hier bij schadeherstel Lemmer was een top ervaring vriendelijk personeel vakkundig en snel. Voor de prijs en monteren een dikke 10.

Marian van Vliet,

Vandaag supergoede service ervaren bij dit bedrijf. Er was iets losgeraakt onder m’n voorbumper en ik kon er niet meer mee rijden. Zonder afspraak binnengelopen en er was direct een monteur bereid naar de auto te kijken. Binnen een kwartiertje kon ik weer veilig de weg op. Top! En ik kreeg nog een lekker bakje koffie tijdens het wachten ook. Was echt uit de brand geholpen. Vriendelijke heren van Autoschade Lemmer, nogmaals bedankt voor jullie vlotte en vriendelijke service!