Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Glasgarant ruitschade

Als Glasgarant Geselecteerd Hersteller repareren wij ruitschade aan de auto of bus direct, de betaling regelen we direct we met uw verzekeraar. Een sterretje vullen we met hars en wordt zo onzichtbaar mogelijk gerepareerd en zonder eigen risico. Is het ruit gescheurd dan kan de steeds groter worden moet de ruit vervangen worden. Zit de scheur of barst in het zicht van de bestuurder dan is het niet toegestaan door te rijden. Schade Herstel Lemmer is ook partner van de Noord Hollandsche van 1816, ACHMEA Groep, AEGON, UNIVÉ.

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!