Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Glasgarant ruitschade

Als Glasgarant Geselecteerd Hersteller repareren wij ruitschade aan de auto of bus direct, de betaling regelen we direct we met uw verzekeraar. Een sterretje vullen we met hars en wordt zo onzichtbaar mogelijk gerepareerd en zonder eigen risico. Is het ruit gescheurd dan kan de steeds groter worden moet de ruit vervangen worden. Zit de scheur of barst in het zicht van de bestuurder dan is het niet toegestaan door te rijden. Schade Herstel Lemmer is ook partner van de Noord Hollandsche van 1816, ACHMEA Groep, AEGON, UNIVÉ.

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Jan van den Ende,

Onze ventilator in de camper ging stuk. Hier wen nieuwe ventilator gekocht een nieuw model uit Amerika en......Helemaal om wat een perfect ding zeg. Het monteren van de ventilator hier bij schadeherstel Lemmer was een top ervaring vriendelijk personeel vakkundig en snel. Voor de prijs en monteren een dikke 10.

Marian van Vliet,

Vandaag supergoede service ervaren bij dit bedrijf. Er was iets losgeraakt onder m’n voorbumper en ik kon er niet meer mee rijden. Zonder afspraak binnengelopen en er was direct een monteur bereid naar de auto te kijken. Binnen een kwartiertje kon ik weer veilig de weg op. Top! En ik kreeg nog een lekker bakje koffie tijdens het wachten ook. Was echt uit de brand geholpen. Vriendelijke heren van Autoschade Lemmer, nogmaals bedankt voor jullie vlotte en vriendelijke service!

ombry santos,

De ontvangst was zeer vriendelijk toen ik daar binnen kwam. Ze stelde mij gerust. En de verzekeringspapieren werden voor mij ingevuld en verstuurd. Op zo manier halen zij alle zorgen uit je hand. En de service is zeer goed ik had binnen 2 dagen mijn auto weer terug. Ik geef de medewerkers een 10 voor de gastvrijheid, goede zorg en Vak-bekwaamheid.