Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Direct repareren


Direct repareren van de autoschade, als u verzekerd bent bij één van de Schadegarant maatschappijen, Univé, Aegon of Noord Hollandsche van 1816. Schade Herstel Lemmer staat met een gratis leenauto namens deze verzekeringsmaatschappijen voor u klaar. We beginnen direct met autoschade reparatie, bovendien handelen we het financiële af met uw verzekeraar. Speciaal voor Achmea Groep verzekerde (FBTO, Avero, Centraal Beheer), wij zijn vertrouwensreparateur in de regio Zuidwest Friesland en Noordoostpolder.

Het digitale dossier met foto’s wordt aangemaakt en vragen indien nodig schade-expertise aan voor uw auto of bestelwagen. Natuurlijk repareren we altijd met het laagste of zonder eigen risico. Met één van onze leenauto’s of bussen bent u snel weer op weg. De schade wordt natuurlijk perfect gerepareerd en u ontvangt het vier jaar Focwa garantie certificaat. Bent u alleen WA verzekerd en heeft iemand u aangereden, dan kunnen wij de tegenpartij aansprakelijk stellen. Er zijn wel kosten aan verbonden een aansprakelijk stelling, maar als de auto bij ons laat repareren is het gratis.

WhatsApp of bellen ons op nummer 0514 533 523

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Jan van den Ende,

Onze ventilator in de camper ging stuk. Hier wen nieuwe ventilator gekocht een nieuw model uit Amerika en......Helemaal om wat een perfect ding zeg. Het monteren van de ventilator hier bij schadeherstel Lemmer was een top ervaring vriendelijk personeel vakkundig en snel. Voor de prijs en monteren een dikke 10.

Marian van Vliet,

Vandaag supergoede service ervaren bij dit bedrijf. Er was iets losgeraakt onder m’n voorbumper en ik kon er niet meer mee rijden. Zonder afspraak binnengelopen en er was direct een monteur bereid naar de auto te kijken. Binnen een kwartiertje kon ik weer veilig de weg op. Top! En ik kreeg nog een lekker bakje koffie tijdens het wachten ook. Was echt uit de brand geholpen. Vriendelijke heren van Autoschade Lemmer, nogmaals bedankt voor jullie vlotte en vriendelijke service!