Gratis leenauto beschikbaarGeen of laagste eigenrisicoMet vier jaar Focwa garantie

Direct repareren


Schade aan de auto of bus en bent u verzekerd bij Univé, Aegon, Noord Hollandsche van 1816. Wij staan voor u klaar met een gratis leenauto en handelen de schade direct met uw verzekeraar of die van de tegenpartij af. Ook zijn wij vertrouwens reparateur voor Achmea Groep verzekerde in de regio Zuidwest Friesland en Noordoost polder.

Meestal kunnen we direct beginnen met de repareren na de melding bij de verzekeraar. We maken een digitale dossier met foto’s, vragen de schade-expertise voor de auto aan en regelen de financiële afhandeling. Altijd met het laagste eigen risico en meestal kunnen we direct beginnen met de reparatie. U bent snel weer op weg met de leenauto of bus. De schade wordt perfect gerepareerd en u ontvangt het vier jaar Focwa garantie certificaat. Bent u alleen WA verzekerd en is er iemand tegen u aangereden, dan kunnen wij namens u de tegenpartij aansprakelijk stellen.
Voor Zuidwest-Friesland is Schade Herstel Lemmer aangesteld door Univé, Aegon en de Noord Hollandsche van 1816 om u snel weer op weg te helpen. Schade Herstel Lemmer is door de Achmea Groep aangesteld als vertrouwens reparateur voor maatschappijen; Avéro, FBTO, Centraal Beheer en Interpolis.

WhatsApp of bellen ons op nummer 0514 533 523

Ed Verbeek,

Na een kleine glijpartij de bijrijderskant flink inelkaar, alles is er nieuw op gekomen nieuwe deur ,spiegel hele zijkant gespoten geen kleurverschil met welke kant dan ook. Auto kreeg ik gepoetst en wel terug, leen auto gehad. Echte vaklui zo bestaan er niet veel . Top service en topmerk geleverd. 👍🙏🍾

Hanna Kruit,

Onverwachts in buurt, opgebeld om ons Dura Bull dak van onze camper te laten controleren voor de garantie, geen enkel probleem kom maar langs. Prima service en lekkere koffie.

Familie Bos,

Prima geholpen,super hersteld

henk Verschore,

Noodreparatie nadat camperdakraam kapot ging. Besteld en twee weken later vervangen. Top!!